Others

Vad är SUP?

StandUpPaddleboard eller SUP som det förkortas är en sportsom har blivit mycket uppmärksammadrunt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. Paddleboardgårtillväga att användaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och paddlar sig framåt med en paddel.
Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du ha din paddelbräda i de flesta vattentyper och drag. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din paddelbräda, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddelbräda i.
Paddleboard
Det viktigaste för SUPär att välja rättpaddle board. Det gör stor skillnad i användandet avSUP om du har valt enpaddleboard som är anpassad för din SUP aktivitet.SUPfinns både som uppblåsbar eller i komposit. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddle board är tillverkad för högre hastighet, har bättre glid och är ett bra alternativ om du vill slippablåsa upp din paddleboard varje gång och kan komma ut snabbare i vattnet.Den stora fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den är enkel att förvara och att den är lätt att ta med och utforska nya vattentyper dit du rest.SUP Yoga Stockholm - Photos | Facebook
Testa på SUP Yoga
Det finns olika typer av SUP och med den anpassningsbarapaddleboardfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.En ny trend inom Stockholm SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddelbräda.SUP Yoga är en träningsform som är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
StandUp Paddle Stockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms skärgårdar har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddleboard Stockholm runt.Standuppaddle är en aktivitet som är till för både unga och gamla och som skapat en kulträningsform och aktivitet att göra när det är strålande Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärPaddleboard något som passar förbåde nybörjaren och experten.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*