Others

Vad är SUP?

SUP är enaktivitetsom har blivit väldigtpopulärvärldenrunt. Paddleboardgårtillväga att utövaren står på en paddelbräda och har en paddel som färdmedel.
Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du bruka din paddleboard i allt från sjö till hav. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att använda din paddleboard, beroende på vilkenvattentyp som du har din paddleboard i.Join our camps & travel for Kite, Surf, Yoga & Diving
Stand Up Paddleboard
Det viktigaste för SUPär att välja en relevantpaddle board. Det gör stor skillnad i användandet avSUP om du har valt enpaddleboard som ärtill för din SUP aktivitet.SUPfinns både som uppblåsbar eller i komposit. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddle board är skapad för högre hastighet, är glidanpassad och är bättre att ha om du vill undvika attblåsa upp din SUP varje gång och vill ut på vattnet direkt.Fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den är enkel att förvara och att den är lätt att ta med och testapå nya vattendrag när du reser.
SUP Yoga
Inom SUP kan du göra det mesta och med den smartapaddelbrädanär möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla.Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på dinpaddelbräda.SUP Yoga är en träningsform som är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.
StandUp Paddle Stockholm
SUP är väldigt populärt i Stockholm. Gällandeutforskning av Stockholms badplatser har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enStockholm SUP runt.Standuppaddle är en hobby som passar både unga och gamla och som förmedlat en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddle något som passar förbåde nybörjaren och experten.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*