Others

Om SUP

SUP är ettfenomen som har blivit väldigtpopulär världenrunt. SUP innebär att användaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och har en paddel som färdmedel.Aqua Marina SUP Racing Fin | Accesoriess | modernSport.pl
Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du ha din paddelbräda i alla olika typer av vatten. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att bruka din SUP, beroende på vattnet som du har din StandUpPaddleboard i.
SUP Paddleboard
När du ska utöva SUP är det viktigt att välja rätt paddle board. Du kommer att märka stora skillnader med paddleboard om du har valt en paddleboard som är anpassad för din SUP aktivitet. SUP är tillgängliga i två olika varianter. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddleboard är gjord för högre hastighet, är glidanpassad och är bättre att ha om du intevill fylla upp din paddleboard varje gång och vill ut snabbare i vattnet. Fördelen med en uppblåsbar paddelbräda är att den tar lite plats och du kan ha med den på resan och prova på nya vattentyper dit du rest.
Testa på SUP Yoga
Det finns olika typer av SUP och med den specialdesignade paddelbrädan är möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla. En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddle. Träningsformen SUP Yoga är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.
SUP Stockholm
SUP är väldigt populärt i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms badplatser har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddleboard Stockholm runt. Stand up paddle är en aktivitet som passar både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är strålande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är StandUpPaddle en upplevelse som passar för både nybörjaren och experten.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*